Het laatste nieuws rondom de actie:

07-07-2006 - Nog steeds melden er groepen dat ze komen, zeer blij zijn we met het aanbod van de organisatie mijnkoffie.com om koffie te komen uitdelen. Mijnkoffie.com is een organisatie van dak en thuislozen die zo wat bij verdienen maar door het Gemeentelijke Vervoers Bedrijf geweerd worden in en bij het openbaarvervoer. Wij steunen de organisatie Mijnkoffie.com dan ook volledig en hopen dat de gemeente en GVB snel bakzijl halen.

Het weer in Amsterdam is niet zo geweldig als het de afgelopen dagen was, we hebben er goede hoop op dat het droog blijft maar neem voor de zekerheid je paraplu mee.

Tot straks op de Dam!!

05-07-2006 - Veel persaandacht, volgens at5 text zal cohen de actie toestaan mits we zijn vertokken als de winkels opengaan (zaterdag ochtend 10.00)

04-07-2006 - Het aantal deelnemende groepen neemt snel toe, zie deelnemerslijst ook is het persbericht klaar.

Belangrijk!! indien je onverhoopt word gearresteerd (je weet het tenslotte nooit met de amsterdamse politie/gemeente)

Vraag dan direct naar advocatenkantoor Böhler, Franken, Koppe, Wijngaarden. Zij staan standby voor de actie dus laat je niet afschepen met een piket advocaat van een ander kantoor!!

02-07-2006 - In tegenstelling tot wat wilde geruchten die rond schenen te gaan gaat de actie as vrijdag gewoon door!!

Omdat het kabinet door lijkt te gaan (en daarmee waarschijnlijk ook de aanvallen van dekker en co. op de sociale huisvesting en het kraken) en aangezien zelfs als er morgen verkiezingen zouden zijn het waarschijnlijk slechts uitstel van excecutie zou zijn, gaat de Damslaap actie van as vrijdag gewoon door.

Steeds meer groepen melden dat ze komen om een bijdrage te leveren en de oproep gaat als een lopend vuurtje door het land (en zelfs daarbuiten).
Blijf daarom niet achter en kom ook naar deze "happening" zodat we daar vrijdag echt met een hele hoop spontane, creatieve en ontzettend kwade mensen zijn.

Neem iig je radio/boombox/ghettoblaster mee en stem af 88.3 in de amsterdamse ether want radio Patapoe gaat live de lucht in en help zo mee een onstopbaar soundsystem te vormen.

Tot op de Dam en neem al je vrienden mee......

de damslapers
(oftewel jij en ik)

29-06-2006 - Steeds meer groepen melden zich aan (zie lijst elders op de site) waaronder indymedia.nl en radio pattapoe dus neem je radio en laptop mee en doe live verslag.

26-06-2006 - Posters en flyers gedrukt, engelse versie oproep online, posters en flyers vanaf morgen op te halen bij de amsterdamse kraakkroegen en het fort van sjakoo.

20-06-2006 - Eerste openbare oproep verspreid, website en email adres gelanceerd, veel feedback van mensen die willen helpen.